Detailing & Poetsen

Drive Unique is trots om te kunnen aankondigen dat we nu ook auto detailing aanbieden voor onze klanten. Ons team van professionele detailers zorgt ervoor dat uw auto er weer uitziet als nieuw!

Maar wat is auto detailing eigenlijk?

Het is het proces van het grondig reinigen, polijsten en beschermen van een voertuig om het er zo goed mogelijk uit te laten zien, vaak zelfs beter dan nieuw! Dit gebeurt zowel aan de buiten- als binnenkant van de auto.

Bij Drive Unique gaan we verder dan alleen het wassen van de auto. Onze detailers maken gebruik van professionele producten en technieken om ervoor te zorgen dat elk oppervlak van de auto grondig gereinigd wordt, zonder dat daarbij de lak beschadigd raakt. Daarna polijsten we de lak om deze weer te laten glanzen, kleine beschadigingen weg te halen en brengen we een beschermende laag aan om de auto tegen vuil en weersinvloeden te beschermen. Maar auto detailing houdt niet op bij het wassen van de buitenkant. Onze detailers zorgen ook voor een grondige reiniging van het interieur, waarbij we aandacht besteden aan elk oppervlak, van de bekleding tot aan het dashboard. We gebruiken professionele producten om vlekken te verwijderen en het interieur te laten ruiken als nieuw.

Drive Unique biedt verschillende pakketten aan voor auto detailing, met een ruime keuze wat het beste bij uw budget en behoeften past. Onze detailers zijn toegewijd om ervoor te zorgen dat jouw auto er weer uitziet als nieuw en dat u terugkomt met een glimlach op het gezicht. Maak vandaag nog een afspraak bij Drive Unique en laat uw auto weer als nieuw stralen!

Bent u benieuwd wat voor schades wij uit uw lak kunnen verwijderen? En wat er gebeurt als je detailer géén verstand van zaken heeft? Een voorbeeld kunt u zien in dit filmpje, swirls! Deze ontstaan door onder andere slechte techniek of producten. Heb jij last van swirls op jou auto? Maak vandaag nog een afspraak om deze bij ons te laten herstellen! (zie filmpje)

Afspraak inplannen?

Gezien detailing maatwerk is adviseren wij om eerste de auto door ons te laten inspecteren om een plan op maat te maken. U ontvangt dan altijd eerst een vrijblijvende offerte. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en betaalt u niet te veel.

Bel, mail of WhatsApp ons voor uw detailingafspraak op:

Tel. 06-51892985
[email protected]
Of gebruik de online afspraken-planner.